Olet tässä >> Siksi Wille!

Siksi Wille!

Wille on markkinoiden suosituin taajamien kunnossapito- ja ympäristönhoitokone. Se on suunniteltu neljän vuodenajan oloihin, missä erityisesti talvikunnossapito on vaativaa ja kallista. Runko-ohjaus ja ohjaamon sijainti eturungossa antavat kuljettajalle erinomaiset työskentelyolosuhteet.

Wille on poikkeuksellisen voimakas kokoluokassaan. Mallistossa on 5 kokoa 2 tonnista 6.5 tonniin. Siinä on noin 60 % tehokkaampi moottori kuin vastaavan painoisilla pyöräkuormaajilla. Voimaa tarvitaan erityisesti työlaitehydrauliikalle ja siirtoajoon raskaalla kuormalla. Ajonopeus on 36–40 km/h mallista riippuen.

 Wille on ketterä. Se on parhaimmillaan ahtaassa vilkkaasti liikennöidyssä kaupunkiympäristössä, missä työt on tehtävä ripeästi. Siinä on monipuolinen työhydrauliikka ja kolme kiinnityskohtaa työlaitteille: edessä, takana ja moottorin yläpuolella. Vähemmän ajokertoja, vähemmän häiriötä muulle ympäristölle!  

Willen vahvuus on oma laaja työlaitemallisto. Työlaitteiden hankinta on helppoa ja vaihtotyö on vaivatonta. Niiden yhteensopivuus peruskoneeseen on paras mahdollinen, jolloin urakointi on tehokasta ja turvallista ympäri vuoden.

Willen myynti ja jälkimarkkinointi ovat luotettavissa käsissä. Se on pitkäaikainen investointi, ja vaihtoarvo on poikkeuksellisen korkea. Laatu, suorituskyky ja tuottavuus ovat pitäneet Willen Pohjoismaiden ykkösenä jo vuosia.